Wonderfeel 2018

Met trots deelt Camerata mee dat we op gaan treden op Wonderfeel, het zomerfestival voor klassieke muziek.

Op de 25 hectaren van het natuurgebied in ‘s-Graveland liggen de zes overdekte Wonderfeel-podia een miniwandeling van elkaar verspreid. Ze bieden voor elk wat wils: van Mozart tot Steve Reich, van Vivaldi tot Pärt met lijntjes naar jazz, wereld- en popmuziek. Je luistert ontspannen op bankjes, in zitzakken onder de bomen of op een kleed in het gras naar musici van wereldklasse, jonge honden en oude rotten. Er zijn hotdogs en bier, er is bouillabaisse en rosé. Films, verhalen en knutselen voor kinderen. Wonderfeel werkt nauw samen met Natuurmonumenten.

Op 21 Juli brengen wij ons Bredero-programa ten gehore.  Wij nodigen u uit om samen met ons, onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van zon en muziek.

Bestel Kaarten:

https://www.wonderfeel.nl