Camerata in coronatijd

Het is een lastige tijd. De coronacrisis heeft er behoorlijk ingehakt bij onze musici. In korte tijd viel een enorme hoeveelheid werk en inkomsten weg. Naast de annuleringen van een aantal concerten kwamen vooral het afgelasten van het Festival Oude Muziek en Wonderfeel hard aan. Wij hadden ons enorm verheugd op deze geweldige festivals. Op Wonderfeel zouden wij de grote hits uit de Gouden Eeuw in een nieuw jasje gieten. Voor het FOM was Nico van der Meel druk doende met het samenstellen van een programma rond de “Diversche Liedekins” van Matthijs de Castelein.

Inmiddels is het stof neergedaald en beginnen we weer langzaam over de toekomst na te denken. De komende tijd kunt u het een en ander van ons verwachten in de vorm van podcasts, filmpjes en bijzondere activiteiten. We houden u op de hoogte!