Gratis Livestream

U kunt ons zaterdagavond 28 november om 20:00 allemaal zien en horen via een gratis livestream. Wij voeren dan voor het eerst een aantal rampliederen uit. Dit in het kader van het Festival WaveLength in Leiden.

Die liederen kunnen wij in februari ook gaan opnemen, dankzij uw steun aan de crowdfunding hiervoor. Deze keer concentreren we ons op liederen uit de 17de en 18de eeuw, over de pest, overstromingen en andere ellende. Uiteraard met speciale aandacht voor Leiden. En u kent ons: ondanks alles zit er toch ook nog wat luchtigheid in het programma…

Het concert is slechts bij te wonen door 30 mensen. Maar dankzij een bijdrage van de gemeente Leiden is de livestream van het concert gratis te bekijken. (Een gift is natuurlijk wel mogelijk!)
Tussen de muziek door vertellen wetenschappers in video-interviews over over het ontwikkelen van een coronavaccin en -medicijn op het Leiden Bio Science Park en vertelt hoogleraar Lotte Jensen over de rol van liederen bij het verwerken van rampen.

De link van de livestream:  

Een programmaboekje met teksten: 

Meer informatie: 

Met: Wendy Roobol, Nico van der Meel, Constance Allanic, Cassandra Luckhardt, Saskia Coolen, Arjen Verhage  en Lotte Jensen.