Publieksoproep

📣 We vieren dit jaar een mijlpaal: we bestaan 50 jaar! 🥳🥳

In de afgelopen 5 decennia hebben we een enorm muzikaal archief opgebouwd. Vanaf mei 2024 gaan we op jubileumtour met een programma vol muzikale hoogtepunten en daarvoor zijn we op zoek naar uw favoriete stuk van Camerata Trajectina.

Om dit jubileumprogramma onvergetelijk te maken, roept Camerata Trajectina  de hulpin van haar trouwe publiek. Het ensemble nodigt iedereen uit om vóór 31 maart 2024 hun favoriete stuk van Camerata Trajectina te delen. Of het nu gaat om grote projecten, bijzondere muziekstukken of de meest memorabele ervaringen tijdens optredens, elke bijdrage wordt gewaardeerd en zal worden overwogen

🎶 Wat vond u de mooiste projecten, wat leverde de prachtigste en meest bijzondere muziek op? Deel het met ons en maak kans op 2 vrijkaarten voor onze jubileumtour ”Groots in een kleine taal!”