Op tournee naar de Verenigde Staten

New York was ooit ongeveer een halve eeuw lang ‘Nieuw Amsterdam’. Wij verkennen dit stukje Nederlandse geschiedenis aan de overkant van de Atlantische Oceaan en maken een tournee van vijf concerten langs de oostkust van de Verenigde Staten. Speciaal voor onze Nederlandse fans organiseren wij een try-out op 2 oktober in Amsterdam.

Het programma draait rond Jacob Steendam, misschien wel de eerste dichter van New York. Vanuit zijn huis op Pearl Street liep hij door de vroege nederzetting en schreef zijn liederen en gedichten. Samen met dr. Jaap Jacobs verklanken wij het dagelijks leven van de roerige stad en geven een unieke kijk op de ontstaansgeschiedenis van deze metropool

Bent u vriend van Camerata? Dan is de toegang gratis. Wilt u vriend worden? Kijk dan hier.

Bestel tickets voor de try-out  ➵

Lees meer over dit project ➵