Word onze Cameraat

Beter een goede buur dan een verre vriend

Camerata Trajectina brengt al 40 jaar de Nederlandse muziek uit de 16e en 17e eeuw onder de aandacht. Camerata is daarmee een belangrijke hoeder van het eigen Nederlands cultureel erfgoed.
De Nederlandse Gouden Eeuw is wereldberoemd vanwege de schilderkunst, de architectuur en de handel. Veel minder bekend is de muziek. Camerata Trajectina ontsluit dit repertoire. Muziek van hoge en lage cultuur. Zowel liedjes van kroeg en straat als hoofse muziek, zowel opera als klucht. We bouwen onze programma’s op rond schilders, dichters en politiek uit de Gouden Eeuw.

De Gouden Eeuw kenmerkt zich door handelsgeest, daadkracht en durf. Typische kenmerken van Camerata Trajectina en misschien ook wel van u. De viering van het 40-jarig jubileum heeft duidelijk gemaakt dat de banden met de volgers van Camerata hecht zijn.

Wij willen graag aan deze verbondenheid vorm geven, door u uit te nodigen ‘vriend’ van Camerata Trajectina te worden. We hebben uw steun heel hard nodig. U kunt vriend worden voor € 100,- per jaar.
– u wordt uitgenodigd voor het jaarlijkse, speciale vriendenconcert van Camerata Trajectina.
– u krijgt korting op cd’s.
– u ontvangt de Nieuwsbrief.
– als welkomstgeschenk ontvangt u de nieuwe cd Een nieuwe Liedt wy heven aen.

Onze ANBI-status geeft u voordeel

Camerata Trajectina is aangemerkt als Culturele ANBI. De overheid stimuleert het doneren aan culturele instellingen als Camerata Trajectina door u te laten profiteren van extra belastingvoordeel. Uw gift wordt voor 125% in aanmerking genomen bij het opgeven van uw aftrekposten. Per jaar kunt u maximaal € 5.000,- schenken volgens deze regeling.