Word Cameraat!

Vriend van het verleden en de toekomst

Deur vrintschap crijght den mensch, deught, wijsheyt, eer en const.

— Rederijkerslied

Camerata Trajectina is het muzikale geheugen van Nederland! In meer dan 40 jaar hebben wij een monument gecreëerd voor de vaderlandse muziekgeschiedenis. Verloren gewaande schatten brengen wij weer tot leven. Zowel liedjes van kroeg en straat als hoofse muziek, zowel opera als klucht. Geschiedenis, kunst en muziek komen samen in bijzondere concerten en theater-projecten; altijd gebracht met humor en levendigheid!

Camerata Trajectina drijft op vriendschap. We hechten veel waarde aan de band met ons publiek. Zonder deze band had dit ensemble nooit 40 jaar kunnen bestaan. Daarom vieren wij onze concerten en projecten graag met ons achterban. Uw directe betrokkenheid inspireert en motiveert ons.

Als vriend draagt u bij aan het behoud van het Nederlandse muzikale erfgoed: aan de ontsluiting en uitvoering hiervan. U ondersteunt het belangrijke werk van Camerata Trajectina en u bent betrokken bij het ensemble en zijn uitvoeringen. Met uw bijdrage stelt u ons in de gelegenheid om te investeren in onze toekomst. Kortom: u bent een echte Cameraat!

Cameraatschap is wederzijds; wij omarmen onze vrienden met liefde en muziek. Door samen bij te kletsen, door het glas te heffen bij onze (huis)concerten. En door u te trakteren op extra’s.

Wordt Cameraat! Meld u aan via vrienden@camerata-trajectina.nl en ontvang informatie over de mogelijkheden.